För andra året i rad kan Svedala företagsgrupp tillsammans med företagarna Svedala och Svedala kommun bjuda in till glöggmingel. Ett lättare frukostmöte med jul känslan i topp. Totalt deltog cirka 80 företagare och Sandvik bjöd upp till full julstämning med glögg, lussekatter, tomtar och en rejäl frukostmacka med alla julens delikatesser.

Ordförande i Svedala företagsgrupp Anders Nissen tillsammans med Näringslivschefen Kosovar Gashi och ordförande i företagarna Mikael Ottosson välkommnade oss till detta julmingel samt informerade om det gånga näringslivsåret och vilka utmanar med inflation och räntehöjningar samt positiva händelser som näringslivsrankingen och frukostmötena.

Precis som förra året stod vandringspokalen på plats och redo för att hitta en ny vinnare. Reglerna var enkla och det gällde att ha den snyggaste eller fulaste jultröjan. Vinnaren blev John Tegger från Svedala Trade Center med sin julkostym med matchande slips.

Ingen föreläsning eller information skulle framföras idag utan det skulle bli en lättare mingelfrukost med tydlig inriktning på nätverkande. Den enda uppgiften man fick var att sätta sig med någon som man inte kände och att våga prata. Folk flyttade runt och ljudvolymen gick i taket och nya kontakter skapades.

Vi hade även unga företagare på plats från Nils fredriksson Utbildning och deras UF-företag. De hade ställt upp en mindre mässa för att visa vad våra framtida entreprenörer kan skapa.

Julkänsla utlovandes och vi fann julmagi, alla kunde lämna med ett leende på läpparna och känna sig stolt över det gånga näringslivsåret. Nu tar vi nya tag nästa år och starkare blir vi tillsammans.

God Jul och Gott nytt år!

Categories:

Tags:

Comments are closed