En grupp av 21 medlemmar var på studieresa i Dubai under början av november.

Bilden nedan är från möte med Bengt Ternström från Swedish Business Council, som är en privat organisation som hjälper svenska företag i Förenade Arabemiraten med kontakter och också med att ordna konferenser, föredrag och andra affärsevent. Vi hade vårt möte på en uteservering i anslutning till vårt hotell. 35 grader varmt.

Vid ett annat möte som vi hade i Abu Dhabi  träffade vi Magnus Olsson som driver taxiföretaget Careem i Förenade Arabemiratet.

Vi bodde i Dubai och hann och se mycket av staden, bl.a. deras berömda kryddmarknad och givetvis var vi uppe i Burj Khalifa, som är världens högsta byggnad. 828 meter, men vi fick inte åka högre än till ungefär hälften. En oförglömlig jeeptur ute i öknen ingick också i arrangemanget

.Dubai nov 2015 043

Categories:

Tags:

Comments are closed